IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл – засипана от нови критики: Тя била причина за инсулта на баща ѝ

2 юни 2022 10 40

Според брата и сестрата на херцогинята, тя не се е поинтересувала от здравето на Томас Маркъл

Снимка: БГНЕС

Поредната порция омраза и публични критики удариха Меган Маркъл. Преди дни баща ѝ Томас Маркъл попадна в болница в тежко състояние с инсулт. Съобщава се, че херцогинята на Съсекс дори не се е опитала да се свърже с него и да получи повече информация за здравето му.

В същото време тя посети мемориал в тексаския град Увалде, където на 24 май се случи ужасна трагедия в началното училище на Роб: 18-годишен ученик от гимназията откри огън, убивайки 19 деца и двама учители, които се опитваха да защитят учениците, предава OK Magazine.

Потребители на социалните мрежи са били възмутени, че Меган Маркъл е превърнала посещението си в Увалд в PR кампания. Полубратът на херцогинята на Съсекс, Томас Маркъл-младши, е съгласен с това твърдение, коментирайки мнението си пред домакина на Дан Уутън по GB News.

„Изглежда като рекламен трик. Тя иска хората да си мислят, че се опитва да реши нечии проблеми, възмути се братът на Меган. „Не знам какъв е нейният дневен ред, но е напълно погрешен. Това е най-безчувственото нещо, което съм виждал в живота си! Тя се опитва да изглежда най-добре в очите на публиката. Спрете тази жестока PR атака. Ако искате да подкрепите баща ми, не бъдете безразлични и не забравяйте да го подкрепите!“, заяви той.

На въпрос на Уутън дали информацията, че Меган Маркъл все пак е решила да се помири с баща си и дори му се е обадила, Томас Маркъл-младши категорично заяви: „Тя изобщо не се опита да се свърже. Той все още има същия телефонен номер, както винаги. Тя имаше всяка възможност да подаде ръка за помощ. Той е само на три или четири часа разстояние.“

Друг роднина на херцогинята на Съсекс, нейната полусестра Саманта, е сигурна, че именно своенравната херцогиня е довела баща ѝ до инсулт. Говорейки за Good Morning Britain, тя каза: „Тези слухове не са верни, Меган не подаде ръка за помощ. Той е неин баща, така че има право да се свърже с нея. Той беше много честен и отворен за чувствата си и нашите врати са широко отворени (за Меган).

Тя винаги е имала неговия телефонен номер, той не се е променил и адресът му не се е променил... Така че всяко оправдание, че не може да се свърже с нас, е смешно. Тя знае точно как да го направи.“

Заради инсулта Томас Маркъл беше принуден да отмени посещението си във Великобритания, за да отпразнува платинения юбилей от управлението на Елизабет II. По-рано той сподели това свое намерение.

„Баща ми е тук в стаята с мен. Той наистина искаше да присъства на тържествата. Той наистина искаше да бъде там и предава най-добрите си пожелания на кралицата“, каза Томас Маркъл-младши.

В същото време става ясно, че и на Меган Маркъл не ѝ е лесно. Според кралския експерт Дънкан Ларкомб, Маркъл е безумно нервна от предстоящото пътуване до Обединеното кралство с принц Хари и децата им за платинената годишнина от управлението на Елизабет II.

Авторът предполага, че завръщането на херцогинята на Съсекс ще бъде „изключително стресиращо“: „Що се отнася до Хари, той вече дойде (след „Мегзит“) на погребението на принц Филип и на откриването на статуята на принцеса Даяна миналото лято – и разбира се, той се срещна с кралицата и се видя с баща си не много отдавна.

„Но предстоящото пътуване на Меган вероятно е много обезпокоително. Вярвам, че се страхува да се върне по някаква причина.“, коментира специалистът.
Дънкан добави, че херцогинята на Съсекс вероятно е доволна, че лети за Обединеното кралство с децата си: „Присъствието на Лилибет ще отклони вниманието. Всички разговори ще бъдат за деца, всички ще бъдат насочени към малките.

Тържествата в чест на Елизабет II ще започнат този четвъртък, но не е известно със сигурност на кои конкретни празнични събития ще присъстват принц Хари и Меган Маркъл.

Възможно е те да се появят по време на парада Trooping The Color в някоя от конните карети, които тръгват от Бъкингамския дворец. Очаква се семейство Съсекс също да се присъединят към кралицата и останалата част от кралското семейство за служба за Деня на благодарността в катедралата „Свети Павел“ в петък, 3 юни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари